ZAPRTJE VRTCA Z DNEM 26.10.2020

Spoštovani starši,

glede na navodila prejeta s strani MIZŠ, v okrožnici o zaprtju vzgojno-izobraževalnih zavodov, z dne 26. 10. 2020, sporočamo, da bomo v VVE pri OŠ Žiri omogočili nujno varstvo otrok staršem, ki morajo v naslednjem tednu delati, delodajalec pa jim dela ne more omogočiti na daljavo.

Gre za starše, ki delajo pri delodajalcih, ki opravljajo dela, ki so pomembna za delovanje družbe in države (kot npr. zdravstveni delavci, zaposleni v civilni zaščiti, vojski in policiji ter v službah, ki so pomembne za oskrbo prebivalstva…), kar je upoštevano tudi pri ukrepih Vlade RS, kot dovoljeno odstopanje od splošnih omejitev zbiranja in gibanja ljudi ter opravljanja posameznih dejavnosti.

Oba starša predložita:

1. Dokazilo, ki je podlaga za izkazovanje potrebe po nujnem dostopu vrtca (npr. potrdilo delodajalca, da starši opravljajo delo, ki je nujno za državo in družbo…).

2. Podpisano izjavo obeh staršev, da je otrok zdrav in da v obdobju zadnjih 10 dni ni bil v stiku z okuženo osebo.

V času zaprtja vrtcev bodo starši, katerih otroci vrtca ne bodo obiskovali, plačila oproščeni. Kakor že omenjeno, zaradi nepredvidljivih razmer, vas prosimo, da redno spremljate naša obvestila in sodelujete z nami.

Lep pozdrav,
Andreja Oblak Kavčič, pom. ravnatelja

(Skupno 197 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...